אבטלה לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

26/07/2009 | 12:45 | מאת: רויטל

שלום רב, ברצוני לחתום אבטלה לאחר חופשת הלידה. את מכתב ההתפטרות מהעבודה לצורך גידול הילד שלחתי רק היום בסיום חופשת הלידה. שאלתי היא: מתי אוכל לחתום אבטלה? למי אני פונה - ללשכה או לביטוח לאומי? האם פיספסתי 3 חודשים בכך שלא התפטרתי קודם? אם אני מתפטרת לצורך גידול הילד זה לא מקנה לי זכות לאבטלה מיידית? תודה

שלום רב, את יכולה לחתום אבטלה כבר כעת אלא שאת דמי האבטלה תוכלי לקבל רק בחלוף 90 ימי אכשרה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה