מכתב התפטרות- דחוף

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

20/07/2009 | 11:50 | מאת: אורנית 1

לעו"ד רחל שחר שלום רב, הייתי שמחה לדעת איך צריך לנסח את המכתב של ההתפטרות לאחר לידה ( למען זכויות פיצויים), אני מתכוונת להתפטר ולמצוא עבודה עם פחות שעות על מנת שיהיה לי יותר קל לגדל את ילדיי הקטנים, ילדיי היום בין 4 חודשיים ו 3.5 שנים. תודה על תשובתך המהירה אורנית1

שלום רב, עליך לכתוב כי את מתפטרת ממקום העבודה לרגל טיפול בילד. שימי לב יש בידייך רק תשעה חודשים לעניין זה ממועד הלידה. בהצלחה והרבה נחת בגידול הילד, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה