פיטורים עקב סגירת המסעדה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/07/2009 | 18:51 | מאת: נועה

שלום, אני מנהלת מסעדה מזה כשנתיים. בנוסף אני בחודש חמישי. השבוע התבשר לי כהבעלים מוכר את העסק והביא לי מכתב פיטורים. חשוב לי לציין כי ברשותו עוד 2 מסעדות שממשיכות לפעול. 1. האם הוא יכול לפטר אותי? ואם לא אז מה האפשרות כיוון שהעסק נסגר 2. האם אהיה זכאית לדמי לידה? תודה

שלום רב, הוא יכול לפטר אותך רק אם הוא מקבל היתר לכך ממשרד התמ"ת. אם לא מקבל היתר, הוא בבעיה. את יכולה להתקשר אלי אם הוא ממשיך בהליך פיטורייך ללא היתר. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה