התפטרות לצורך טיפול בילד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/07/2009 | 16:34 | מאת: רוני

חזרתי לעבודה ב 1/6 והתחלתי לנהל את מקום א'. לפני יומיים הודיעו לי שאני עוברת לנהל את מקום ב'. הגעתי למקום ב' ומבחינת השעות הוא לא מתאים לי לסידור לילד. היום הייתה לי שיחה עם המנהל שלי שבסופה הוא אמר לי שאני אחזור לנהל את מקום א'. עכשיו הוא רוצה שאני אכתוב לו על דף ואחתום שאני מסכימה לנהל את מקום א' מתאריך 1/6. אני לא מבינה מה עומד מאחורי זה. הוא טוען שזה כדי שאני לא אגיד שהוא מכריח אותי לנהל מקום שאני לא רוצה. תכלס הוא יכול לפטר אותי עוד שבועיים ואני יכולה לעזוב עד תשעה חודשים מהלידה אז אני לא מבינה מה הוא רוצה ואם זה חוקי בכלל? אם אני ארצה להתפטר אני צריכה בכלל להוכיח משהו לצורך העניין? הוא יכול להתנגד לשחרור הפיצויים שלי? תודה

שלום רב, איני יודעת מה הן כוונותיו הנסתרות של הבוס שלך אבל דבר אחד בטוח. תוך תשעה חודשים מהלידה את יכולה להתפטר לצורך טיפול בילד ולקבל את הפיצויים. הוא לא יכול למנוע את זה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה