תהליך היתרים בתמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/07/2009 | 09:45 | מאת: אורלי

אני עובדת בחברה מזה כשנתיים וחצי - הנני בהריון בחודש הרביעי ומעסיקי פנה לבקשת היתר מהתמ"ת בטענת "צמצומים". הוא היה בשימוע ומיד אחריו זומנתי אני. אני קבלתי את הפרוטוקול שלו. האם הוא יקבל את שלי? וכיצד ממשיך התהליך מכאן? האם יזמנו אותנו שוב ביחד או כל אחד לחוד וכמה זמן לוקח בערך התהליך הזה? האם מרגע ההיתר (במידה ויתקבל) הנני זכאית לעוד 30 יום הודעה מוקדמת? אשמח אם תעני לי .

שלום רב, לאחר כל התהליך הזה שעברת, השלב הבא הוא שליחת ההחלטה מהתמ"ת. מרגע קבלת היתר את זכאית להודעה מוקדמת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה