פיטרו אותי וגיליתי שאני בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/07/2009 | 16:19 | מאת: אורית

רחל שלום קודם כל רציתי להודות לך על התשובה מאתמול בערב ולכן עשיתי את מה שאמרת לי, פניתי למעסיקה עם הודעה שאני בהריון אבל היא אמרה שהם בכלל לא ידעו שאני בהריון ולכן לא פיטרו אותי מהסיבה הזאת וזה נכון כי גם אני לא ידעתי אז שאני בהריון. מה אני יכולה לעשות עכשיו?

שלום רב, עדיין אסור לה לפטר אותך ועליה לקבל היתר לכך ממשרד התמ"ת!!!! לא לוותר!!! האם את עובדת במקום מסודר? בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה