לא קיבלתי עדין תשובה ((:

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/07/2009 | 08:20 | מאת: אורנית

לעו"ד רחל שחר שלום רב ובוקר טוב, שאלתי שאלה ב 5.7 ונענתי בתשובה, בתשובתך ביקשת ממני עוד פרטים על מה ששאלתי לראשונה,החזרתי תשובה ושאלה נוספת, ועד היום עוד לא קיבלתי תשובה, את השאלה שאלתי שוב כי חשבתי שדילגו עליי אך עדיין לא נענתי, אשמח אם תוכלי לענות לבקשתי ולקבל ממך תשובה בנושא האם מותר לעבוד בזמן חל"ת פרוט השאלה מפורטת, בשאלה שפורסמה בתאריך לאחרונה ב- 13.7 תודה רבה אורנית

שלום רב, אכן דילגתי עלייך, איתך הסליחה. איני רואה כל מניעה חוקית לעבוד בזמן חל"ת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה