חופשת לידה בתשלום

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/07/2009 | 18:26 | מאת: אורנה

בשנים האחרונות לא עבדתי אך שילמתי דמי ביטוח לאומי. אני מתחילה בימים אלה עבודה. ברצוני להיכנס להיריון בהקדם האפשרי אך להיות זכאית לחופשת לידה בתשלום. האם עשרה תלושי משכורת שמשמעותם עשרה חודשי עבודה יספיקו לי? או שאני חייבת לעבוד 14 חודשים לפני הלידה?

שלום רב, שאלה מעניינת למיטב הבנתי נדרשים 14 חודשי עבודה ואולם כדי להיות סמוכים ובטוחים אנא גשי למוסד לביטוח לאומי לקבל תשובה מושכלת. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה