פיטרו אותי מהעבודה ואז גיליתי שאני בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/07/2009 | 15:50 | מאת: אורית

שלום רב ביום 25.6 פיטרו אותי מעבודתי לאחר שעבדתי שנתייים וחודשיים. לפני כשבוע גיליתי שאני בשבוע החמישי להריוני. האם ישנם זכויות כלשהם שאני צריכה לקבל מהמעסיק? האם מותר לו לפטר אותי? אודה על תשובתכם במהרה תודה רבה

שלום רב, אסור לו לפטר אותך. עלייך להתקשר אליו לומר לו שאת בהריוןושעליו להחזיר אותך לעבודה. אם יסרב פני אליי חזרה ונשקול המשך צעדינו. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

14/07/2009 | 13:53 | מאת: אורית

בתקופת הודעה המוקדמת, לא עבדתי בחברה למרות שקילתי שכר מראש על החודש של ההודעה, האם עדיין אני יכולה לדרוש את זכויות שלי? (אין שום הסבר על הנושא הנ"ל)

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה