אבטלה ודמי לידה מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/07/2009 | 12:58 | מאת: רעות

שלום, אני חותמת בלשכת התעסוקה מזה כארבעה חודשים, תקופת האבטלה עומדת להסתיים בעוד מספר ימים, בעקבות טיפולי הריון בשעה טובה נקלטתי והיום אני בשבוע 12 - ברצוני לדעת (מאחר ולצערי אין מעסיקים שיהיו מוכנים להעסיק בחורה בהריון) האם עליי להמשיך לחתום בלשכה והאם אני זכאית לדמי אבטלה נוספים מאחר ואני נכנסתי להריון בזמן אבטלה??? שאלה שנייה האם בסוף ההריון אהיה זכאית לדמי לידה ?????תודה מראש!!!

שלום רב, על מנת לבדוק את זכותך אנא פני ללשכת התעסוקה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה