לא קיבלתי עדיין תשובה :(

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/07/2009 | 10:26 | מאת: ענת

בוקר טוב עו"ד שחר אשמח אם תוכלי לענות על שאלותיי מ6/7/09 (התפטרות לצורך גידול ילד) תודה רבה מקרב לב ענת

12/07/2009 | 22:01 | מאת: רחל שחר

שלום ענת, אכן דילגתי איתך הסליחה. 1. מוטב להודיע מוקדם ככל הניתן על מנת לתת למעסיק להתארגן בכל מקרה לא פחות מחודש הודעה מוקדמת. 2.ניתן להתפטר במהלך חופשת הלידה, שימי לב שאת נותנת מספיק הודעה מוקדמת. 3. פיצויי הפיטורין צריכים להיות משולמים תוך 15 יום מיום סיום יחסי העבודה. אם יש עוד שאלות אני כאן, ללא דילוגים, בההצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה