המשך חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/07/2009 | 14:31 | מאת: ליאת

שלום אני לפני לידה,אני ממשיכה את חופשת הלידה בעוד חודשיים זאת אומרת שחופשת הלידה שלי תהיה חמישה חודשים.(זה הזמן שאוכל לרשום את הילדה למעון) רציתי לדעת אם יש לי זכות לחתום אבטלה בחודשיים הנוספים לחופשה. אני עובדת במקום העבודה הנוכחי עשרה חודשים, ויש לי יותר מ18 תלושי משכורת. אציין גם שחתמתי אבטלה לפני שנתיים כשעברתי להתגורר בעיר אחרת (אחרי עבודה ברצף של שבע שנים) תודה מראש ליאת

שלום רב, אבטלה ניתן לחתום רק אם פוטרת או התפטרת ולא מכל סיבה אחרת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה