זכויות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/07/2009 | 11:45 | מאת: ליאורה

שלום,אני עובדת במשרה מלאה של 186 שעות חזרתי לעבודה אחרי לידה בתום 3 חודשים,מהם הזכויות המגיעות לי מבחינת שעות עבודה?ולאיזה פרק זמן? שעות העבודה שלי היו 8-9 שעות ליום עבודה מהשעה 10 לערך. שאלה נוספת: התבקשתי לעבוד יום בשבוע משמרת ערב עד השעה 23 בלילה, האם מותר למעביד לדרוש זאת ממני משום שהתינוקת הינה בת חצי שנה? אודה על תשובתכם בהקדם.

12/07/2009 | 14:09 | מאת: ליאורה

עדיין לא קיבלתי תשובות על השאלות שלי אודה באם תשיבי לי בהקדם האפשרי

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה