זמן לשאיבה בחזרה לעבודה...

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

05/07/2009 | 02:37 | מאת: חני

שלום. אני מחנכת בבית ספר ואמורה לחזור לעבודה עוד כמה שבועות. טענת בית הספר היא שבחוזר מנכ"ל כתוב שאם אני לא עובדת 7 שעות ביום אני לא זכאית לקבל זמן לשאיבה. בתור מחנכת או בכלל בתור מורה מועטים אם בכלל הימים בהם עובדים 7 שעות, האם הגיוני שאינני זכאית אפילו ל20 ד' שאיבה ביום???

05/07/2009 | 02:46 | מאת: חני

שאלה שניה... שכחתי לציין שהשנה עבדתי ב93% משרה משום שבתחילת שנה סידרו לי מערכת על פי משרת אם ולאחר כחודשיים אמר לי המנהל שממשרד החינוך לא מעבירים לו תקציב למשרת אם(בית הספר שלנו הוא"מוכר שאינו רשמי" ז"א המפקחת אחראית עליו אבל הוא בעצם פרטי) ולכן הוא לא יכול לשלם לי לפי משרת אם ואחוזי המשרה שלי יהיו 93% לפי המערכת שנקבעה. האם לא מגיעה לי משרת אם?

את השאלה השנייה לא ממש הבנתי. מי זה בית הספר? במה מדובר? האם היית בהריון בעת השינוי?

שלום רב, אכן נכון לשעת הנקה זכאית, לצערי רק מי שעובדת משרה מלאה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה