הודיעו לי על כוונת פיטורין בחופשת לידה!!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

01/07/2009 | 22:47 | מאת: שרוני

היי, בהמשך לשאלה שלי מלפני יומיים, לאחר השיחה עם המנהל הבכיר הוא הודיע לי שהם רוצים לפטר אותי או שאני אתפטר(הם ייתנו לי את כל מה שמגיע לי בחוק ויותר לטענתם) וזה כיוון שאני לא יכולה לתת את כמות שעות העבודה שנתתי לפני שילדתי. בעבודתי הייתי עובדת 1- עד 12 שעות ועכשיו אמרתי להם שאני אעבוד 9 במשרד ואוסיף עוד בבית ובימי שישי. מרוב שהייתי בהלם, לא אמרתי לו כלום בדיחה אז הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אגיד לו מה אני מעדיפה פיטורין או התפטרות ואם אני ארצה שימוע. אני מעדיפה לא להיכנס איתם למלחמות (כי אני צריכה את ההמלצות שלהם) ולכן אני שואלת מה המינימום פיצויים שקבוע בחוק ( אני חתומה על סעיף 14) על מה שהם עשו לי בשיחה. אודה מאוד לתשובה, לילה טוב, שרוני

שלום רב, בחוק אין מינימום פיצויי כי פשוט החוק אוסר זאת לגמרי!!!!!!! את לא חיייבת להיכנס ל"מלחמה" אבל כן צריכה לעמוד על כל זכויותייך. בוודאי שאם החברה היא חברה מוכרת גם הם לא ירצו להסתבך. אני רואה שמאוד קשה לך ואת יכולה ליצור עימי קשר בסלולרי. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

03/07/2009 | 10:12 | מאת: שרוני

תודה רבה, אני אתקשר.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה