פיצויים המגיעים עם התפטרות לצורך טיפול בילד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/06/2009 | 21:55 | מאת: רונית

שלום! לפני שילדתי עבדתי משרה מלאה ולאחר חופשת הלידה חזרתי למשרה חלקית (אין צורך לציין כי המשכורת השתנתה בהתאם והופחתה עם חזרתי לעבודה). בשלב זה (כשבע וחצי חודשים לאחר הלידה)הגשתי מכתב התפטרות לצורך טיפול בילד. ברצוני לדעת כיצד יש לחשב את סכום הפיצויים שמגיעים לי -עבדתי במקום כשנה וארבע חודשים (כולל חופשת הלידה) והאם בעבור החלק היחסי בשנה השניה הנני זכאית לפיצויים? לתשובתך אודה.

שלום רב, את סכום הפיצויים יש לחשב גם על השנה השנייה. יש לחשב באופן חלקי על התקופה שעבדת משרה מלאה ובאופן חלקי על התקופה שעבדת משרה חלקית. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה