פיטורים בתום חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

29/06/2009 | 16:27 | מאת: אק

שלום רב, אשתי עובדת 7 שנים במקום עבודה וכעת הם לא מוצאים לה תפקיד לאייש. כל הנראה יפטרו או ינסו לגרום לה להתפטר. מהן זכויותיה במידה ומפטרים אותה? כמה זמן אסור להם לפטר ומה עושים במקרה כזה (האם יכולים להגיד לה אל תגיעי ונשלם לך? האם יש תקופת הודעה מוקדמת כלשהי? תודה רבה.

01/07/2009 | 21:01 | מאת: רחל שחר

שלום רב, חייבים להזחיר אותה לאותו תפקיד או תפקיד דומה במהותו. לא יכולים להגיד לה אל תבואי אנחנו נשלם. כל זאת למשך תקופה של 60 ימים+30 ימים מהלידה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה