האם אני זכאית לדמי אבלטה עכב הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

29/06/2009 | 12:35 | מאת: אירן

שלום, אני נמצאת בחודש 7 להריון עבדתי בשני מקומות בו זמנית במשרות חלקות , לפני זה לא עבדתי בכלל בגלל גילי הצעיר : מקום עבודה ראשון : עבדתי 12 חודשים רצופים במשרה חלקית ( 6 שעות עבודה ביום ) 4 עד 5 פעמים בשבוע . מקום עבודה שני : עבדתי רק 4 חודשים רצופים כ- 3 שעות ביום 3 פעמים בשבוע ולאחר מכן פיטרו אותי מהחברה עכב המצב הכלכלי . סה"כ כ- 12 חודשים רצופים . הגשתי את הטפסים לביטוח לאומי ושם נענתי בשלילה כלומר לא זכאית לדמי אבטלה מסיבה שלא עבדתי מספיק שעות והפנו אותי לבית הדין לעיניני עבודה . באופן כללי אני חותמת בלישכת תעסוקה ואני ממשיכה לחתום עד עכשיו. אשמח לקבל תשובה לשאלתי . בברכה

שלום רב, אכן, לצערי על פי הקריטריונים לקבלת דמי אבטלה לא צברת את הוותק המתאים. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה