עיתוי הודעה על הריון - בדיוק קיצצו שכר לכולם

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/06/2009 | 14:34 | מאת: נורית

שלום רב, לפני שבוע הודיעו לכל העובדים אצלנו על קיצוץ בשכר. אני בהריון צעיר מאד (שבוע 5) עם מספר הפלות בעברי. הדבר האחרון שהייתי עושה אילולי הקיצוץ זה מספרת בעבודה בעיתוי כזה. הקיצוץ אמור לחול החל מחודש יולי - כלומר להתבטא במשכורת שתשולם בתחילת אוגוסט. לגבי הנשים האחרות שבהריון הבנתי שכרגע מוקפא הקיצוץ ושהחברה פונה לבקשת היתר ממשרד התמ"ת. שאלתי - מתי לספר? האם אפשר לחכות עד סוף חודש יולי עם העניין?

27/06/2009 | 12:44 | מאת: רחל שחר

שלום רב, קודם כל אני מקווה שהפעם זה עד הסוף הטוב........ מלבד זאת, כמה זמן את עובדת שם? אם מעל חצי שנה הודיעי מיידית על הריונך. אם פחות הייתי שוקלת מתי לספר, במגבלות החוק. אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה