העדרות מעבודה לצורך חיסון התינוק

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/06/2009 | 08:21 | מאת: אורנה

שלום רב, חזרתי לעבודה לפני כחודש אחרי חופשת לידה ועתה אני צריכה להתייצב מדי כמה זמן בטיפת חלב לשם חיסון הילד ומעקב התפתחות. שאלתי לי האם על פי החוק על המעביד שלי לשלם לי עבור שעות ההעדרות הללו. במידה ולא ניצלתי את 40 שע' שהיו לרשותי בזמן ההריון, האם אוכל להשתמש בהן? כמו כן, עד איזה גיל (של הילד) אוכל להשתמש בשעות אלה לצורך ביקור בטיפת החלב. לתשובך אודה

שלום רב, לצערי הביקור בטיפת חלב אינו מוכר כשעות היעדרות. כמו כן, 40 שעות הבדיקה בהריון אינן ניתנות לצבירה אלא נגמרות אוטומטית בסיום ההריון גם אם לא ניצלת את כולן. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה