מיזוג

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/06/2009 | 21:26 | מאת: לימור

שלום, מקום עבודתי מוזג עם חברה אחרת. באוגוסט אי"ה אצא אני אמורה ללדת (חד הורית). יש לנו 12 חודשים מיום המיזוג. קרי, 1/1/2009 ועד 31/12/2009 להחליט. מן תקופת ניסיון, בין אם אחליט להתפטר או החברה אליה מוזגתי תחליט לפטר אותי אקבל 250% פיצויים. הנני עובדת 20 שנה בחברה שמוזגה ואני שוקלת עזיבה לאחר הלידה. האם עליי להציג זאת כפיטורין בעקבות הטיפול בילד או פיטורין בעקבות המיזוג? האם אוכל לדרוש מהם מכתב פיטורין על מנת שאוכל לקבל דמי אבטלה עד אשר אמצא עבודה? האם עליי לחזור בסיום 3 החודשים לתקופת מה ואז ליידע על התפטרותי או שאני יכולה במהלך חופשת הלידה להתייצב שם עם התינוק ולומר להם? אודה לתגובתך תודה רבה לימור

לימור היקרה, קודם כל אני מאחלת לך לידה קלה ומוצלחת. הנושא אותו העלית הינו מורכב מדי מכדי שתסמכי על תשובה בפורום שמטבעה היא מצומצמת. ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד לייעוץ פרטני על מנת שיראה מה בדיוק כתוב בהסכם המיזוג וכיוב. בהצלחה רבה והריון קל ותקין, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה