שעות עבודה לאם טריה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/06/2009 | 13:41 | מאת: שרון

אשמח לדעת האם יש מגבלה של שעת סיום העבודה עבור אם מניקה? עד לאיזה גיל של התינוק? האם זה ממשיך גם אם אפסיק להניק?

שלום רב, אין מגבלה של סיום שעת העבודה ובלבד שזו תהיה שעה אחת פחות. זה מוגבל עד גיל שנה. אם תפסיקי להניק לפני כן, אז לא מגיעה לך ע"פ חוק שעת הנקה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

24/06/2009 | 17:05 | מאת: שרון

רחל שלום במספר מקומות רשום כי שעת ההנקה היא עד גיל 7 חודשים (4 חוד' לאחר חזרה מחופשת לידה) האם יש מקום בו רשום החוק על מנת שאוכל להציגו למעסיק? כרגע המעסיק שמע על 7 חוד', במידה ויש לי עוד 5 חוד' אשמח ליידע אותו על כך תודה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה