למה דילגת עלי? בבקשה, צריכה תשובה!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/06/2009 | 17:39 | מאת: ענת

רחל שלום, דילגת על ההודעה. מבקשת התיחסותך: אני בהריון בחודש שביעי, עובדת כעצמאית בעלת מקור הכנסה אחד כשנה. לפני כן עבדתי בעבור אותה החברה כשכירה, ושיניתי סטטוס. 1. האם יש באפשרות המעסיק בעקבות המיתון ולאור שינוי שמתבצע בשכר של כלל עובדי החברה לפגוע בשכרי ולקצץ בימי העבודה אשר סיכמנו מראש? (אין ביננו חוזה כתוב, אלא הסכם בעל- פה) 2. האם ההחלטה האם לשוב לעבודה בתום חופשת הלידה היא בידי או שהמעסיק יוכל להחליט שלא אשוב לעבוד עבורו בגלל שנמצא תחליף או לשנות את הגדרת ההעסקה בשל היותי עצמאית? אשמח למסור נתונים נוספים במידת הצורך. תודה מראש

שלום רב, 1. כמה זמן עבדת עבור החברה כעצמאית? 2. אם אין ביניכם חוזה כתוב האם יש בידייך הוכחה כלשהי על מה שסיכמתם? בברכה, רחל שחר, עו"ד

29/06/2009 | 16:36 | מאת: ענת

1. כעצמאית אני עובדת בעבור החברה שנה וחודשיים, המשך ישיר של שכירה בחברה לאחר 3 שנים 2. אין בידי כל הוכחה מלבד ההסכם בעל פה לצערי תודה מראש

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה