פיטורים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/06/2009 | 20:56 | מאת: מורין

שלום, אני מורה ומועסקת על ידי העירייה. חוזה העבודה הוא מ 1.9 עד 20.6 בכל שנה. כנוהל, קבלתי מכתב סיום עבודה. הנני בהריון בחודש השני. 1. האם באפשרותי לדרוש מהעירייה להיות מועסקת גם בחודשי הקיץ (מקובל כי מורות המועסקות על ידי העירייה, מקבלות דמי אבטלה בחודשי הקיץ). 2. האם העירייה תהיה חייבת להעסיקני לאחר חופשת הקיץ, והאם רק בתפקיד מורה? תודה

שלום רב, לדעתי כל דפוס ההעסקה הזה הוא בלתיחוקי. באיזו עירייה מדובר? כמה זמן את מועסקת? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה