הרעת תנאים והתנכלות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/06/2009 | 16:48 | מאת: שרון

שלום רב, אני עובדת בחנות בגדים כבר 5 חודשים ואני בחודש חמישי (סיפרתי למנהל על כך בחודש רביעי)מאז שהתחלתי לעבוד ביקשתי כמה שיותר משמרות והובטח לי שכך יהיה רק שכרגע יש מיתון ולא צריכים אותי כל יום, היום התברר לי שלפני שבועיים וחצי הכניסו עובדת חדשה (הסתירו זאת ממני במודע ובתיאום של כל מנהלות המשמרת) והתחילו להוריד לי משמרות (שבוע הבא אני לא עובדת כלל), אני עובדת מצויינת ומגיעה למכירות גבוהות מאוד,בנוסף ניסו "להקפיץ" אותי לעבודה מהרגע להרגע וכשאמרתי להם שאני בסידורים בנוגע להריון אמרו לי לבטל ולהגיע, אני חשה שרוצים שאני אתפטר מיוזמתי, מה לעשות?

שלום רב, תתחילי לתעד כל דבר שעושה לך המעסיק ושאת רואה אותו כהתנכלות כשיהיה בידייך מספיק אינפורמציה ננסה לראות כיצד אפשר לעבד את כל החומר. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה