הרעת תנאים לאחר חופשת הלידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/06/2009 | 13:15 | מאת: דנה

אני עובדת בחברה כ- 3 שנים, ובתפקיד מנהלת משרד בשנה האחרונה,אני נמצאת בחודש החמישי להריוני, המשרד שלנו לא עובד באופן קבוע (בתקופות שיש עבודה עובדים יותר וכשאין עובדים פחות) כרגע אני מקבלת את הפריבילגייה לשעות כי אני מנהלת המשרד. הבוס שלי החליט כי אני לא יוכל לתפקד לאחר חופשת הלידה בתפקיד שלי ומתכוון להעביר אותי תפקיד, כמובן שאני לא מסימה איתו, ונכון שהוא לא יפגע בשכר (אני מקבלת לפי שעה) ובתנאים, אך אוטומטית כאשר תהייה מנהלת משרד אחרת היא תקבל עדיפות על שעות על פניי, בתקופות שיש פחות עבודה, ומיותר לציין שדבר זה פוגע ומשפיל. האם זה הרעת תנאים וניתן לעשות עם זה משהו?

22/06/2009 | 11:17 | מאת: רחל שחר

שלום רב, אנא הקליטי אותו אומר זאת וחזרי אליי. אם יהיו לך הקלטות שהוא אומר זאת, ניתן יהיה לתבוע אותו בבית הדין לעבודה או לפחות לשלוח לו מכתב אזהרה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה