כיצד סופרים את ימי חופשת הלידה?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/06/2009 | 13:03 | מאת: הילה

שלום, אם חופשת הלידה היא 14 שבועות ובמהלך השבועות האלה ישנהם חגים שאם הייתי עובדת באותו הזמן הייתי מקבלת חופשה בתשלום עבור החג.לדוגמא בחול המועד של סוכות ופסח עובדים במקום עבודתי עד השעה 13:00. האם בספירת שבועות חופשת הלידה יש להחשיב את החגים או שהם לא נכללים בספירה? בתודה מראש הילה

22/06/2009 | 11:20 | מאת: רחל שחר

שלום רב, חופשת הלידה היא רצף של ימים העובדה שיש חגים באמצע אינה מאריכה את חופשת הלידה (לצערי הרב..........) בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה