חופשת מחלה שקדמה לחופשת הלידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/06/2009 | 11:37 | מאת: איילת

שלום, בשבוע 37 להריוני ניתן לי חופש מחלה ע"י הגיניקולוג שלי למשך 18 ימים,בעבודה לא מכבדים את החופש מחלה ולא מוכנים לשלם לי אותו בתואנה שרופא נשים לא נותן חופש מחלה אלא רק רופא משפחה, רופאת המשפחה לא מוכנה להמיר את החופש מחלה חתום בשמה כיוון שבקופ"ח קיבלו הוראה שחופש מחלה לאישה בהריון ניתן רק ע"י הגיניקולוג, מה עלי לעשות??? האם חופש מחלה מהגיניקולוג לא מוכר כחופש מחלה לצורכי תשלום?

שלום רב, חופשת מחלה על ידי גינקולוג הינה חופשה לכל דבר ועניין. מאוד מרגיז ולא ברור העניין זהה. גשי חזרה למשאבי אנוש ומסרי להם שהתייעצת עם עורכת דין. נקווה שאולי זה יזיז אותם. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה