טרומפלדור 68 פ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/06/2009 | 18:46 | מאת: אורל י

שלום אני מעוניינת לדעת לגבי חישוב ימי המחלה לאישה הרה בהריון בסיכון גבוה כמה ימי מחלה בפועל מגיע לי - עובדת במגזר הפרטי בענף התיירות - פעמים בחודש מבקרת במרפאת סכרת הריון תודה אודה לך על תשובתך אורלי.

שלום רב, לאישה הרה בהריון בסיכון גבוה מגיע אותו מספר ימי מחלה המגיע לכל אישה הרה. החוק אינו מכיר בהריון כמחלה כלשהי. יחד עם זאת, מגיעות לאישה הרה 40 שעות למשך כל ההריון לצרכי בדיקות שונות. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה