עבודה חריגה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/06/2009 | 10:12 | מאת: מיקי

שלום רב, אני באמצעו של החודש הרביעי להריוני ועובדת כמנהלת בחברה מובילה ונותנת שירותים. שעות העבודה שלי משתנות ויכולות להיות בין 8-17, וגם בין 7-20. בעוד כחודש ישנה פעילות שתמשך כשבוע ימים ברצף שאני אמורה להוביל שתדרוש ממני נסיעה של ארבע שעות ביום ועוד פעילות של כשמונה שעות בפרזנטציה והובלה של לקוחות. אני מאוד חוששת שהמעמס הזה באמצע חודש חמישי מאוד יקשה עליי ויפגע בי. האם ישנו חוק שמונע מעמס שכזה או שעות נוספות ונסיעה חריגה על עובדת בהריון? אני בהריון תקין(טפו טפו טפו) אבל עייפה ותשושה ומאוד לחוצה מהשפעה של ביצוע הפעילות הנ"ל. אודה לעזרתכם. מיקי

שלום רב, אני ממליצה לך להביא מכתב מרופא הנשים שלך המתאר את מצבך הרפואי ואת העומס שהדבר עלול ליצור ולהציגו למעסיק שלך. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה