האם אני מוגנת מפני פיטורים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/06/2009 | 13:23 | מאת: אפרת

שלום הייתי רוצה לדעת האם אני מוגנת מפני פיטורים אני בחודש הרביעי להריון התחלתי לעבוד ב 19.01.09 האם אני יהיה מוגנת רק ב-19.07 או שזה לא 6 חודשים מלאים וביוני אני כבר מוגנת?

שלום רב, כדי להנות מהגנת חוק עבודת נשים האוסר פיטורין באופן גורף יש לעבוד במקום העבודה הרלבנטי שישה חודשים מלאים. יחד עם זאת, שימי לב שאם פוטרת בשל הריונך ואת יכולה להוכיח זאת אז לא חשוב כמה זמן עבדת ואת מוגנת בכל מקרה. בהצלחה והריון קל, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה