חל"ת- הודעה למעסיק

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

07/06/2009 | 14:54 | מאת: אופק

שלום , קודם כל המון תודה, כבר נענתי בנושא אחר...כולי הערכה על זמנך! עבדתי אצל מעסיק שנה וחודש לפני שיצאתי לחופשת לידה. האם יש צורך להודיע למעסיק בכתב על חל"ת? האם צריך לקבל על כך את אישורו? תודה מראש על תשובתך

שלום רב, במקרה שלך אכן יש צורך לקבל תחילה את אישור המעסיק. נקווה שלא יעשה בעיות...... בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

09/06/2009 | 10:10 | מאת: אופק

לא ברור לי חופשת לידה שלי מסתיימת במהלך יולי ואני רוצה להאריך אותה עד 1 בספטמבר אני צריכה לקבל ממנו אישור ? לא אמורים לשמור לי את מקום עבודתי במשך שנה מיום הלידה???

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה