בבקשה דחופה לי התשובה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

07/06/2009 | 13:49 | מאת: בננה

תודה רבה על התשובה. אתמול המנהל שלי שלח לי מייל בו הוא מודיע לי שהוא מתכוון לצוות אותי ללקוח חדש ושאני צריכה לקחת בחשבון ששעות העבודה שלי יהיו לפי שעות העבודה של הלקוח. שלחתי לו מייל חזרה בו הסברתי שכבר שוחחנו בנושא וששינוי בשעות העבודה שלי מהווה בעיה עבורי. בתגובה זומנתי לשיחה אצל מנהלת משאבי אנוש. מה לעשות ??

שלום רב, לא להיבהל, הסבירי למנהלת משאבי אנשו את מצבך המשפחתי ואת המצב המשפטי כפי אני סבורה שהוא. יש לקוות שיהיה בסדר. בברכה וכמובן בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה