חישוב דמי לידה לפי ימי עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/06/2009 | 23:18 | מאת: יפית

שלום, אני בחודש 7 להריוני, וותק של שנה בחברה. עובדת 5 ימים בשבוע, סה"כ 35 שעות שבועיות יש לי אפשרות לרדת ל- 4 ימי עבודה בשבוע ולחלק את ה- 35 שעות שבועיות בימים אלו ללא שינוי בשכר. 1) האם ירידה ל-4 ימים בשבוע עלולה לפגוע לי בדמי לידה? 2) האם ביטוח לאומי ישלם לי דמי לידה בגובה 3 המשכורות האחרונות במלואם למרות שאני עובדת 3/4 משרה? 3) בחופשת לידה האם המעביד ממשיך לשלם לי את הפנסיה? והאם גם בדמי לידה מחשבים את הפנסיה שאני אמורה לשלם? תודה רבה, יפית

שלום רב, 1. חישוב דמי הלידה הינו ע"פ 3 משכורות אחרונות כך שלא נראה לי כי תהיה פגיעה בדמי הלידה אם לא יהיה שינוי בשכר. יחד עם זאת יש לברר זאת בסניף הביטוח הלאומי הקרוב לביתך. 2. על פי מיטב הבנתי מה שחשוב זה גובה השכר ולא היקף המשרה אך שוב בררי גם עניין זה בביטוח הלאומי באופן ספציפי. 3. במהלך חופשת לידה המעסיק ממשיך להפריש עבור הפנסיה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה