זכויות לאחר חופשת פגרה במתנ"ס

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/06/2009 | 13:32 | מאת: ליר

שלום לך רחל, אני עובדת במתנ"ס כמדריכה. בחודש אוגוסט המתנ"ס יוצא לחופש/פגרה. אני כרגע בחופשת לידה שאמורה להסתיים באמצע יולי, אך אני רוצה לחזור לעבודה רק ב-1 בספטמבר(שזה בעצם התאריך שהמתנ"ס חוזר מחופש). קיבלתי הודעה שכשאחזור, שעות עבודתי יקטנו. שאלתי: האם המעסיק חייב להעסיק אותי באותם תנאים בידיוק החל מ- 1/09 למשך 60 יום או שהוא יכול להחשיב גם את החודש אוגוסט ואז להחזיר אותי לאותם תנאים רק 30 יום?

שלום רב, לצערי הוא יכול להחשיב גם את חודש אוגוסט כחל"ת ואז להחזיר אותך לאותם תנאים. בברכה והצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה