שינוי כתובת של מקום עבודתי

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/06/2009 | 13:18 | מאת: אופק

שלום רחל, בתחילת חופשת הלידה שלי, המשרד בו עבדתי עבר מקום, מראשל"צ לנתניה. יש לציין שאני גרה במושב ליד צומת ביל"ו(קרוב לרחובות). מה אני עושה? המרחק עצום עבורי.האם אני חייבת לעבוד בנתניה או שהמעסיק חייב למצוא פתרון עבורי? אודה על תשובתך

שלום רב, שאלה בעייתיית ללא תשובה ברורה. בעיקרון חייב להחזירך לאותו מקום עבודה גם פיזית אבל אם אין את אותו מקום פיזית לאן יחזירך? נסי להגיע איתו להבנות בעניין זה. אם יש שאלות נוספות אני פה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה