בבקשה דחופה לי התשובה !!!!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/06/2009 | 11:27 | מאת: בננה

שלום, אני עובדת כ שנה +8 חוד' אצל אותו המעסיק. חזרתי מחופשת לידה השבוע(ללא הארכה של החופשה) ומעסיקי הודיע לי כי יש לו משרה אצל לקוח אחר עבורי אך בשעות אחרות - במקום 7-16 (כך עבדתי מתחילת עבודתי אצלו) הוא מעוניין שאעבוד 7:30-17:00 ובנוסף משמרת פעם אחת בשבוע מ-7:00 עד 19:00. בחוזה העבודה שלי לא מצויינות שעות העבודה כלל. לציין כי אני אמא ל3 ילדים והשעות החדשות הן פשוט משימה בלתי אפשרית בשבילי. האם מותר לו לשנות לי את השעות באופן כללי ובפרט כשאני אחרי חופשת לידה ?

שלום רב, ממש לא יכול לשנות ככה באופן חד צדדי. ברור לכל בר דעת שהשעות האלה מיועדות כדי לאסוף את הילדים מהגנים וזו לא גחמה שלך. העבירי לו את האינפורמציה בדבר אי חוקיות העניין ונראה כיצד נתקדם. בברכה, רחל שחר, עו"ד

07/06/2009 | 13:47 | מאת: בננה

תודה רבה על התשובה. אתמול המנהל שלי שלח לי מייל בו הוא מודיע לי שהוא מתכוון לצוות אותי ללקוח חדש ושאני צריכה לקחת בחשבון ששעות העבודה שלי יהיו לפי שעות העבודה של הלקוח. שלחתי לו מייל חזרה בו הסברתי שכבר שוחחנו בנושא וששינוי בשעות העבודה שלי מהווה בעיה עבורי. בתגובה זומנתי לשיחה אצל מנהלת משאבי אנוש. מה לעשות ??

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה