זכויות בחלת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/06/2009 | 00:28 | מאת: קארמה

שלום, אני אחרי לידה כבר חצי שנה בבית שמתוכם חודש וחצי אני כבר בחלת. אני מעוניינת עוד להשאר בבית. עד מתי לפי חוק אני יכולה להשאר בחלת מבלי שיוכלו לפטר אותי??? ואיזה תנאים אני מפסידה בזמן שאני מאריכה את החלת????

שלום רב, כמה זמן את עובדת שם? אם מעל שנתיים אז רבע מתקופת עבודתך עד לתקרה של שנה. לעניין השאלה השנייה את ממשיכה לצבור ותק וגם הפרשות לפנסיה ואולם לעניין קרן השתלמות הדבר תלוי בנוהג בחברה שבה את עובדת. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה