דמי אבטלה לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/06/2009 | 15:36 | מאת: רינת

אני כרגע בחודש השמיני להריוני במקום העבודה שלי הודיעו לי שיפתרו אותי אך ישלמו לי משכורת במשך שלושה חודשים האם אני יכולה לפנות לקבלת דמי האבטלה בסיום שלושת החודשים האלה או עוד קודם? ובנוסף כמה חודשים של דמי אבטלה מגיעים לי וכיצד אני יכולה לחשב את הסכום שמגיע לי?

שלום רב, הקפידי להצטייד במכתב פיטורין ואז תוכלי להיות זכאית לדמי אבטלה, אם לא תקבלי מכתב פיטורין תיאלצי להמתין 90 ימים ארוכים מאוד......... לעניין הסכום בעת רישומך לאבטלה תוכלי לברר זאת. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה