בקשה לחלת לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/06/2009 | 01:26 | מאת: דנה

שלום רב, אני 10 שבועות לאחר לידה. עבדתי במקום עבודתי כ- 10 שנים ברציפות עד הלידה. הודעתי למעבידי בכתב, בדואר רשום, על כוונתי לצאת לחל"ת לאחר לידה לתקופה של שנה אך לא קיבלתי ממנו כל תגובה. מה עלי לעשות? האם עלי לודא את קבלת המכתב הרשום על ידו טלפונית או להתעקש על תשובה בכתב? האם יש באפשרותו לסרב? או לחילופין לטעון כי לא הודעתי לו כלל, למרות שנשלח מכתב רשום? תודה על עזרתך

שלום רב, אין באפשרותו לסרב. שלחי מכתב נוסף והפעם דואר רשום+אישור מסירה? בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה