רחל שלום,

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/06/2009 | 15:55 | מאת: רק לדעת

רחל שלום, אני עובדת בחברה מסויימת כבר שנה וחצי דרך קבלן כח אדם ואני בחודש שישי. רציתי לדעת אם במידה ואני רוצה להתפטר (מאחר ותנאיי העבודה אינם מאפשרים לי להמשיך לעבוד שם)ויש לי מספר שאלות: א. מתי אני צריכה להודיע למעסיק כי אני רוצה להתפטר והאם אני אמורה להודיע לשני הצדדים על כך. ב. האם מגיע לי פיצויי פיטורין למרות שאני מתפטרת ? ג.לכמה זמן אני זכאית לחתום אבטלה והחל ממתי אני אמורה להמתין 90 ימי אכשרה ? תודה רבה , ויום נפלא

שלום רב, א. כמה שיותר מוקדם כדי לאפשר לו להתארגן. ב.לא, אלא אם תתפטרי עד תשעה חודשים אחרי הלידה. ג. מרגע התחלת החתימה בלשכה. בברכה והצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה