חוזה זמני

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

31/05/2009 | 16:07 | מאת: סיון

היי שמי סיון ואני בחודש ה-6 להריוני אני עובדת מספטמבר בפרויקט חינוכי ,החוזה שחתמתי עליו היה מוגבל עד יולי ,במהלך השנה נשאלתי לגבי רצוני להמשיך שנה נוספת והגשתי מועמדות לשנה נוספת אולם (שמתחילה בספטמבר אני צפויה ללדת באוקטובר) נאמר לי שהם לא יכולים שאמשיך לרכז את הפרויקט שנה נוספת בשל העובדה שאני בהריון ואאלץ לצאת לחופשת לידה מיד אחרי חודש של פעילות.יש לציין כי חוות הדעת שקיבלתי מהם לאורך כל השנה היו מעולות וללולא ההריון אני בטוחה שההיתי ממשיכה שנה נוספת..מה דעתך על כך והאם ישנו איזשהו חוק שיכול להגן עלי?

האם יש לך הוכחה כלשהי שהדבר כתוצאה מהריונך? האם את יכולה להקליט אותם? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה