פדיון ימי חופש

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/05/2009 | 19:37 | מאת: הדר

אני ממתינה לתשובה ממשרד התמ"ת בקשר לפטוריי,שאלתי היא-לרשותי עומדים 14 ימי חופש שלא ניצלתי במהלך עבודתי (שנה ו-10 חודשים) האם המעביד חייב לשלם לי אותם בכסף בסוף תקופת ההתקשרות ביננו או שיכול לטעון שבגלל שבשנה הקודמת לא נוצלו ימים אלו (למרות שלא התבקשתי לנצל אותם) אז הוא יכול להוריד לי מימי החופש,אם כן איך החישוב יעשה?האם ישנו חוק בנושא? אני שואלת זאת כדי לדעת אולי אנצל לפחות מספר ימים,האם כדאי לי לשאול אותו או שעדיף לי לא להעלות נושא זה? תודה רבה

שלום רב, ממליצה לך לנצל כמה ימי חופש שאת יכולה, למעט 7 ימים אותם ניתן לצבור משנה לשנה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה