אבטלה אחרי סיום עבודה מרצון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/05/2009 | 12:44 | מאת: רוית

שלום,ברצוני לדעת האם אני יכולה לקבל דמי אבטלה אחרי שעזבתי את עבודתי לצורך טיפול בילד שנולד , למרות שקבלתי פיצויים?

27/05/2009 | 21:12 | מאת: סיון

כן רוית את יכולה לקבל אבטלה אבל רק אחרי שנגמרו לך ה- 3 חודשים חופשת לידה ואחרי שנגמר לך את צריכה להיות בבית 90 יום ללא תשלום ורק אחרי 90 יום את יכולה ללכת ללשכה להירשם ומאותו יום שנרשמת את חותמת כל שבוע באותו יום ולאחר מכן לביטוח לאומי שם את מציגה להם את התלושים שלך ואומרת להם שעזבת את העבודה לצורך טיפול בילדה אני עשיתי זאת ...

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה