דמי אבטלה לאחר חופשת לידה טרם סיום התמחות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/05/2009 | 12:36 | מאת: רעות

שלום רב, יצאתי לחופשת לידה שבועיים לפני תום ההתמחות שלי במשפטים. סה"כ עבדתי בהתמחות שנה פחות שבועיים. עתה נסתיימה תקופת חופשת הלידה ואני לא חוזרת למקום העבודה כי ההתמחות הסתיימה. קיבלתי מכתב סיום העסקה ביום שיצאתי לחופשת הלידה. שאלתי היא האם חופשת הלידה נכללת במנין 360 הימים הדרושים לי כדי להיות זכאית לדמי לידה או שעליי להשלים שבועיים עבודה עתה ברם יחלפו 540 הימים על מנת להיות זכאית? תודה

שלום רב, אנא פני בשאלה זו למוסד לביטוח לאומי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה