אחרי חופשת הלידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/05/2009 | 12:18 | מאת: סיוון

לאחר חופשת הלידה הייתי בבית עוד 90 יום לאחר מכן הייתי בביטוח לאומי ובלשכה והתחלתי לחתום התפטרתי מהעבודה לגידול הילדה האם בלשכה חייבים להוציא אותי לכל עבודה שיש ? אם יש חוק האומר שאפשר להתפטר מהעבודה לאחר כ-90 ולקבל הבטלה אם התפטרתי לשמירה על הילדה איך ניתן להוציא אותי לעבודות? אם כך למה התפטרתי מעבודתי ?

שלום רב, אכן בעיה בחוק. החוק מתייחס להתפטרות לרגל טיפול בילד רק לצורך קבלת פיצויי פיטורין ולא לעניין אבטלה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה