תהליך משרד התמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/05/2009 | 09:46 | מאת: רעות

עו"ד שחר רחל בוקר טוב, אני ממתינה לתשובה ממשרד התמ"ת-לאחר שימוע שנעשה למעבידי ולי,הנני באמצע חודש שמיני,שאלתי היא האם במידה ומתארכת החלטתם של משרד התמ"ת ועדיין אין תשובה לכאן או לכאן ובינתיים אני יולדת ,האם בקשתו של מעבידי מתבטלת כלא הייתה ואני מוגנת 60 יום+30 הודעה מוקדמת או שאני טועה?

שלום רב, מרגע קבלת היתר מהתמ"ת, גם אם את יולדת, ניתן לפטרך. עצם הלידה אינה מקנה, לצערי, הגנה מיוחדת. נקווה שימשיכו להתמהמה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה