זכאות לדמי אבטלה ללא המתנה 90 ימים דחוף דחוף!!!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/05/2009 | 16:18 | מאת: עדי

אם עובדת לאחר חופשה לידה ללא תשלום מתפטרת עקב הרעה מוחשית בתנאי העבודה, שכן החברה בה עבדה נרכשה ע"י חברה אחרת ועברה לעיר אחרת, דבר המצריך מאותה עובדת להיות בדרכים כ- 4 שעות ביום (שעתיים כל כיוון) ללא כל קשר לשעות העבודה , האם במידה והיא מתפטרת על רקע הרעת תנאים תהיה זכאית לחתום אבטלה מיד עם ההודעה או תאלץ לחכות 90 ימים ??, אם כן אילו אישורים תצטרך להמציא לביטוח לאומי ?

שלום רב, אנא פני בשאלה זו ללשכת התעסוקה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה