פיטורין לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/05/2009 | 10:32 | מאת: אימה

אני יצאתי לחופש הלידה שלי בחודש 12 וכשחזרתי לעבודה ב 1-4-09 ביקש ממני המעביד לשבת בבית לעוד חודש ללא משכורת או פיצוי על החודש הזה בטענה שישנו עומס עובדים אצלו\ ונכון חזרתי בתאריך 1-5-09 ,,אבל בימים האחרונים נודע לי שהמעביד עשה את זה בכוונה כדי שבחודש הבא יפטר אותי ?? לאיזה זכויות אני זכאית ???הוא עשה את זה בכוונה ע"מ שלא יגידו שפיטר אותי לאחר הלידה מה זכויותי???

שלום רב, עליו לתת לך הודעה מוקדמת של 60 ימים+30 ימים נוספים, כך על פי התיקון לחוק עבודת נשים. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה