הרעת תנאים במהלך תקופת ההריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/05/2009 | 19:53 | מאת: סיון88

שלום, אני עובדת במשרת סייעת צהרון ופעוטון,אני בשבוע 30 להריוני לאחרונה הורידו לי שעות עבודה שאמנם מבחינת שעות בסיס הן לא( אני מחליפה משהי שיצאה לחופשת לידה) אבל הורידו לי בסביבות ה10 שעות שבועיות,רציתי לדעת האם מותר להם לעשות לי את זה?! כי אני לא חתומה על השעות האלה,בנוסף נוצר לי קושי רב בעבודה(אני כבר לא יכולה להרים משאות כבדים) והמעסיקה שלי אעפ"י כל התלונות והבקשות שלי אומרת שזו הגדרת התפקיד שלי,אם ניתן לעשות משהו בנידון?! בתודה, סיון

שלום רב, מה היתה מסגרת ההעסקה שלך משך כל ההריון? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה